Over ons

Anique de Beyn

GZ psycholoog, psychotherapeut, Cognitief gedragstherapeut, Schematherapeut, MBT therapeut, NIP K&J supervisor.

Werkzaamheden: onderzoek/testen, behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen, leidinggeven, inhoudelijk aansturen, hulpverleningslijnen uitzetten, coachen, trainen, supervisie geven. Schrijfster van het boek ‘In gesprek met kinderen’, over de communicatie met kinderen en jongeren.

Desiree van de Kandelaar

Naima Salhi

Naima heeft als specialisatie de 4 jarige opleiding voor systemische psychotherapie aan de Interactie -academie afgerond. Ze is relatie en gezinstherapeut. Ze heeft ervaring met allerlei problematieken. Daarnaast is ze ook opgeleid in onder andere de volgende methodieken. EFT, MBT, VIB en heeft ze verstand van meerdere culturen.

Werkervaring: ze heeft ruim 15 jaar ervaring in het werken met gezinnen en partners. De laatste 10 jaar heeft ze als gezins- en relatietherapeut gewerkt voor de afdeling jeugd van de gespecialiseerde GGZ . In 2016 begon zij haar eigen bedrijf Sensereen (www.sensereen.nl).

Naima is een heerlijke babbelkont, een snelle denker en goede analyst. Ze is ontzettend blij met ingewikkelde zaken en gaat alles met passie aan. Als je aan Naima denkt , komt het volgende op: gezelligheid, humor, grappig, gaat conflicten aan, legt open wat onder de mat geveegd is, verbaal sterk, eerlijk, energiek, inlevend, neemt makkelijk leiding, flexibel, soms een beetje chaotisch en warm mens waartegen je alles kan zeggen.

Hannelore Swinnen

Madeleine Reijnen

Anouk de Bruijn

Hilke Rijnen

Hilke  is orthopedagoog generalist. Ze is in opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ze heeft extra opleiding op het IMH gebied gevolgd.

Zij richt zich vooral op behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Zowel in de BGGZ als SGGZ. Ze behandelt allerlei problemen, angsten, depressies, dwang, hechtingsproblemen etc.

Hilke kenmerkt zich als een goede luisteraar, met de nodige rust, een doorzetter, heeft overzicht, kan goed structuur bieden, is integer, heeft veel over voor haar clienten, is zachtaardig, meelevend, zorgvuldig, betrouwbaar, transparant, flexibel, stabiel en goed in communicatie.