Over ons

Anique de Beyn

GZ psycholoog, psychotherapeut, Cognitief gedragstherapeut, Schematherapeut, MBT therapeut, NIP K&J supervisor.

Werkzaamheden: onderzoek/testen, behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen, leidinggeven, inhoudelijk aansturen, hulpverleningslijnen uitzetten, coachen, trainen, supervisie geven. Schrijfster van het boek ‘In gesprek met kinderen’, over de communicatie met kinderen en jongeren.

Verzorgt tevens postdoctoraal onderwijs (cursus schematherapie, binnen de GZ opleiding)

Desiree van de Kandelaar

GZ Psycholoog  Kinder en Jeugd. Psychotherapeut en EMDR practioner in opleiding.

Werkzaamheden: vooral behandeling, in de BGGZ en SGGZ. Zowel volwassenen als kinderen, pubers en adolescenten, Systemisch denker, geeft theraplay.

Desiree werkt al jarenlang in de GGZ, ze is dol op haar werk en gaat er helemaal voor. Ze denkt makkelijk buiten kaders en is goed in creatieve oplossingen verzinnen en ze geeft nooit op. Kernwoorden voor Desiree zijn o.a. altijd vrolijk, stabiel, vol energie, warm, oprecht, betrouwbaar, liefdevol, makkelijk, geduldig en flexibel.

Naima Salhi

Naima heeft als specialisatie de 4 jarige opleiding voor systemische psychotherapie aan de Interactie -academie afgerond. Ze is relatie en gezinstherapeut. Ze heeft ervaring met allerlei problematieken. Daarnaast is ze ook opgeleid in onder andere de volgende methodieken. EFT, MBT, VIB en heeft ze verstand van meerdere culturen.

Werkervaring: ze heeft ruim 15 jaar ervaring in het werken met gezinnen en partners. De laatste 10 jaar heeft ze als gezins- en relatietherapeut gewerkt voor de afdeling jeugd van de gespecialiseerde GGZ . In 2016 begon zij haar eigen bedrijf Sensereen (www.sensereen.nl).

Naima is een heerlijke babbelkont, een snelle denker en goede analyst. Ze is ontzettend blij met ingewikkelde zaken en gaat alles met passie aan. Als je aan Naima denkt , komt het volgende op: gezelligheid, humor, grappig, gaat conflicten aan, legt open wat onder de mat geveegd is, verbaal sterk, eerlijk, energiek, inlevend, neemt makkelijk leiding, flexibel, soms een beetje chaotisch en warm mens waartegen je alles kan zeggen.

Hannelore Swinnen

Hannelore is  kinder- en jeugdpsychiater en daarnaast ook volwassen psychiater. Zij heeft de opleiding tot Infant Mental Health Specialist gevolgd en heeft zodoende een bijzondere interesse in zwangerschapspsychiatrie en jonge-kind psychiatrie. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, de Dutch Association for Infant Mental Health en het Landelijk Kenniscentrum voor Zwangerschap en Psychiatrie.

Hannelore is een enthousiaste, positieve persoon met een goed gevoel voor humor. Ze is betrokken en volgt haar clienten goed. Ze heeft een open, scherpe, inlevende, niet oordelende blik, kan goed analyseren en breed kijken, ze heeft ontzettend veel kennis, goede out-of-the-box ideeen en het is altijd ontzettend nuttig om met haar te sparren over wat dan ook.

Bahar Bakhshayeshgar

Bahar is onze praktijk manager en regelt alles achter de schermen voor Baby Blij.

Ze ondersteunt ons bij van alles en nog wat en is diegene die alles opgelost krijgt.

Bahar is erg praktisch ingesteld, een logische nadenker, stressbestendig, geduldig, oplossingsgericht, behulpzaam en heeft altijd overzicht, voor alles een oplossing en ze weet heel veel.

Met haar mail je als klant wanneer je een vraag hebt over je verzekering, over je verwijsbrief of over de beschikking van de gemeente.

Anouk de Bruijn

GZ Psycholoog  Kinder en Jeugd en. Zij heeft de opleiding tot Infant Mental Health Specialist gevolgd. Ze is EMDR practioner en ook yoga docente voor kinderen.

Werkzaamheden: vooral behandelin in de BGGZ. Zowel volwassenen als kinderen en jongeren. Daarnaast geeft ze regelmatig ook yoga lessen.

Anouk heeft op allerlei plaatsen in de GGZ gewerkt, van grote instellingen zoals GGZ Breburg tot kleine praktijken. Anouk heeft tegenwoordig haar eigen praktijk in Breda en ziet daar ook Baby Blij klanten.

Kernwoorden voor Anouk zijn o.a. altijd vrolijk, stabiel, rustig, geduldig, evenwichtig, goed in grenzen, warm, oprecht, betrouwbaar en liefdevol.

Hilke Rijnen

Hilke  is orthopedagoog generalist. Ze is in opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ze heeft extra opleiding op het IMH gebied gevolgd.

Zij richt zich vooral op behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Zowel in de BGGZ als SGGZ. Ze behandelt allerlei problemen, angsten, depressies, dwang, hechtingsproblemen etc.

Hilke kenmerkt zich als een goede luisteraar, met de nodige rust, een doorzetter, heeft overzicht, kan goed structuur bieden, is integer, heeft veel over voor haar clienten, is zachtaardig, meelevend, zorgvuldig, betrouwbaar, transparant, flexibel, stabiel en goed in communicatie.

Hester van de Sandt

Hester heeft voorheen in de jeugdzorg gewerkt, ze heeft gestudeerd voor orthopedagoog en daarna de generalist titel gehaald. Ze is cognitief gedragstherapeut.

Ze is breed geïnteresseerd en houdt van afwisseling daarom doet ze diagnostiek, behandelt graag allerlei klachten en kinderen, jongeren en volwassenen. Zowel in de BGGZ als SGGZ.

Hester is onze kei in relativeren en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Ze maakt zich niet snel druk, kan veel hebben en kan ook hard om zichzelf lachen. Hester doet veel voor haar cliënten, is zorgzaam en is nooit te beroerd om mee te gaan ergens heen of tien keer ergens heen te bellen. Ze is helder, duidelijk en goed in structuur bieden. Ze kan goed confronteren op een warme, liefdevolle wijze wat erg leerzaam kan zijn. Super fijne collega hebben we!

Janneke Videler

Janneke is GZ psycholoog, IMH Specialist, orthopedagoog en EMDR practitioner.
Voordat Janneke bij baby blij kwam werken heeft zij brede werkervaring opgedaan binnen de SGGZ en ziekenhuizen. Diagnostiek en (trauma)behandeling bij jonge kinderen (0-5) en bij volwassenen behoren tot haar aandachtsgebieden. Binnen haar behandelingen kijkt en denkt zij vanuit de IMH visie en maakt zij gebruik van schematherapie, EMDR en oplossingsgerichte gesprekstechnieken.
Janneke heeft passie voor haar werk. Zij is enthousiast, open en heeft gevoel voor humor. Zij kenmerkt zich als een rustige, vriendelijke behandelaar die goed kan luisteren en observeren. Zij werkt zorgvuldig en is toegewijd richting cliënten. In communicatie is zij helder en durft tevens kritisch te zijn.

Heike van Riel

Heike van Riel, afgestudeerd als hbo pedagogiek. Cognitief gedragstherapeutisch werker en systeemtherapeutisch werker.

Ieder mens is erop gericht om gezien en gehoord te worden, connectie te voelen met anderen om het leven als waardevol te kunnen dien. Hierdoor is iedereen onderdeel van een systeem: gezin, familie, school, werk, vrienden, collega’s en heeft ieder individu invloed op het systeem. Elk systeem ontwikkelt patronen. Sommige patronen waren ooit helpend, maar zijn nu niet meer de beste keuze. Samen ontdekken welke patronen dit zijn en wat er anders in gedaan kan worden is de kern van waaruit ik wil werken, zodat iedereen zich weer gezien en gehoord voelt.

Ik doe dit samen met een cliënt en sta naast iemand, zodat ze zich in contact met mij al gehoord en gezien voelen. Kwaliteiten zijn humor, goed luisteren, relativeren.

Anouk van de Loo

GZ psycholoog, psychotherapeut i.o.

Cynthia Lieshout

Geestelijk verzorgende, ervaringsdeskundige

Neeltje Widlak

Psychotherapeut / GZ psycholoog.